Luta er tillbaka och njut av den retro-åktur som Feelin’ so good är. Skön instrumentering blandas med atmosfärisk sång för att skapa en hyllning till södra Kalifornien och den amerikanska västkusten.

Popmuzik Lover Patreon

I låten kör artisten upp och ner för motorväg 101 och visar oss sitt hem och kärleken han känner till det. Extra förtjust är jag i den funkiga instrumenteringen och artistens falsettstämma. Långa gitarrtillslag och en omedelbar hook med tag-linnen ”Feeling good” är allt som behövs för att den här singeln ska sätta sig på huvudet omedelbart.

Efter år av arbete bakom kulisserna som turnerande musiker och producent är Tano Brock äntligen redo att påbörja sin artistiska resa. Men detta är med en gedigen bakgrund som mixare åt bland annat Shawn Mendes och Zak Abel. Inte konstigt att sångarens singel låter så otroligt välproducerad.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011