Luta er tillbaka och njut av den retro-åktur som Feelin’ so good är. Skön instrumentering blandas med atmosfärisk sång för att skapa en hyllning till södra Kalifornien och den amerikanska västkusten.

Apple Music

I låten kör artisten upp och ner för motorväg 101 och visar oss sitt hem och kärleken han känner till det. Extra förtjust är jag i den funkiga instrumenteringen och artistens falsettstämma. Långa gitarrtillslag och en omedelbar hook med tag-linnen ”Feeling good” är allt som behövs för att den här singeln ska sätta sig på huvudet omedelbart.

Efter år av arbete bakom kulisserna som turnerande musiker och producent är Tano Brock äntligen redo att påbörja sin artistiska resa. Men detta är med en gedigen bakgrund som mixare åt bland annat Shawn Mendes och Zak Abel. Inte konstigt att sångarens singel låter så otroligt välproducerad.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.