Med singeln Lost in the wind ville Brooke Sierra skriva en låt som ger en känslan av att natten är vår. Att helt enkelt leva i nuet och bara slukas av stunden.

Favoriter Apple Music

Produktionen är varm och behagligt rytmisk. Lite svävande nästan när man liksom rör sig framåt som en bil på en öde landsväg. Sången mjuk och med en stark popkänsla. Jag gillade det. Brooke har den där perfekta poprösten.

Artisten själv kommer från staden San Clemente i Kalifornien och med Lost in the wind följer artisten upp singlarna Farmhouse och Flower shop som hon släppt tidigare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011