Jävlar vad snyggt!
Det var det första jag skrev till en kompis när jag skickade över en länk till låten On air, på vilken Moby samarbetar med sångaren Serpentwithfeet.

Apple Music

Produktionen är väldigt mycket Moby skulle jag säga. Snygga stråkar och vackert piano som ligger under ett läckert beat som löper igenom låten. Över det hela hör vi Serpentwithfeets lena och souliga röst som med 100% känsla levererar texten. Blev nästan helt gråtfärdig av lycka av detta. Men så är jag ett stort Moby-fan också.

Låten släpps som Always Centred at Night, som då är Mobys nya musiklabel, men också lite av ett samlingsnamn för musiken. En label där musikern får utveckla och samarbeta med spännande talanger. Att skapa någonting kompromisslöst – att göra emotionell och atmosfärisk musik, med rum för att utveckla det vackra i den.

“Något av det bästa med Always Centred at Night är att få arbeta med fenomenala sångare. Serpentwithfeet har en approach till musik och sång som jag tycker är fascinerande och vackert.”

Moby

On air följer upp singeln Medusa som Moby släppte tillsammans med Aynzli Jones i början av sommaren.

Om det är remixar du är ute efter så finns det en knippe sådana här. Några avskalade och stämningsfulla, några med mer driv i sig. Skulle nog säga att 4AM Version var min personliga favorit.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.