Ge mig en skön basgång och jag går igång omedelbart! Ivy Ash har helt klart fått den memon när hon släpper singeln You, not me. Med fräck attityd och klockren produktion är den aktuella låten en unik hybrid mellan elektronisk och funkig pop. Passande nog talar texten om att slå sig fri och lita på sig sin egen förmåga, vilket verkligen matchar energin och känslan i instrumenteringen. 

Favoriter Apple Music

You, not me är det andra spåret som kommer ur mitt projekt Developing Your Creative Practice med Arts Council England. Jag skrev den här låten under min tredje termin 2021, det var en av de låtarna som hände så naturligt, texterna strömmade ur och det var en process som jag inte kunde stoppa om jag ens försökte.” 

Utöver sitt musikskapande går sångaren tredje året på Music Business i Birmingham, samt arbeta deltid som Music Publishing Assistant. Sammantaget är hon artisten som brinner för att branschen ska leva vidare och utvecklas. Något Ivy helt klart har till fördel i det egna artisteriet och får henne at stå ut. Häftigt med en artist som kan vara sig egen agent! Lägg Ivy Ash på minnet för musikskaparen lär ta branschen med storm. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011