Ge mig en skön basgång och jag går igång omedelbart! Ivy Ash har helt klart fått den memon när hon släpper singeln You, not me. Med fräck attityd och klockren produktion är den aktuella låten en unik hybrid mellan elektronisk och funkig pop. Passande nog talar texten om att slå sig fri och lita på sig sin egen förmåga, vilket verkligen matchar energin och känslan i instrumenteringen. 

Apple Music Svensk Pop

You, not me är det andra spåret som kommer ur mitt projekt Developing Your Creative Practice med Arts Council England. Jag skrev den här låten under min tredje termin 2021, det var en av de låtarna som hände så naturligt, texterna strömmade ur och det var en process som jag inte kunde stoppa om jag ens försökte.” 

Utöver sitt musikskapande går sångaren tredje året på Music Business i Birmingham, samt arbeta deltid som Music Publishing Assistant. Sammantaget är hon artisten som brinner för att branschen ska leva vidare och utvecklas. Något Ivy helt klart har till fördel i det egna artisteriet och får henne at stå ut. Häftigt med en artist som kan vara sig egen agent! Lägg Ivy Ash på minnet för musikskaparen lär ta branschen med storm. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.