Nu blir det nostalgitripp i bloggen!

Popmuzik Popcast

Låten Push spelades in av Dress To Kill 1987 och inspirerades av akter som Divine, Dead or Alive och Bronski Beat. Med andra ord hi energy synthpop som gjord för gayklubbarna runtom världen.

Nu har låten mixats om för dagens dansgolv och stramingtjänster. Soundet och känslan från 80-talet lever fortfarande på låten och det är verkligen en pumpande klubbdänga som kommer få dig i rätt danshumör.

Bakom Dress To Kill hittar vi Andi Cooper och Jim Doran från Liverpool.
Efter att ha haft en del framgång på hemmamarknaden under 80-talet, har de nu valt att mixa och mastra om originallåtarna istället för att spela in dem på nytt och med det släpper de dem till en ny publik som får höra dem för första gången, samt att de som var med då får höra dem igen fast i med lite mer polerat yttre.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.