Nu blir det nostalgitripp i bloggen!

POPMUZIK LOVER 2

Låten Push spelades in av Dress To Kill 1987 och inspirerades av akter som Divine, Dead or Alive och Bronski Beat. Med andra ord hi energy synthpop som gjord för gayklubbarna runtom världen.

Nu har låten mixats om för dagens dansgolv och stramingtjänster. Soundet och känslan från 80-talet lever fortfarande på låten och det är verkligen en pumpande klubbdänga som kommer få dig i rätt danshumör.

Bakom Dress To Kill hittar vi Andi Cooper och Jim Doran från Liverpool.
Efter att ha haft en del framgång på hemmamarknaden under 80-talet, har de nu valt att mixa och mastra om originallåtarna istället för att spela in dem på nytt och med det släpper de dem till en ny publik som får höra dem för första gången, samt att de som var med då får höra dem igen fast i med lite mer polerat yttre.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011