Det är alltid lycka här hemma på Eriksberg när det kommer ett mail om en ny låt med Train To Spain. När Helena Wigeborn och Jonas Rasmusson nu är aktuella med singeln My spirit is free är det absolut inget undantag.

Följ på Apple Music

Härligt pulserande synthpop producerad av Milo Blue, som kommer att få dig att vilja dansa natten lång. Låten har även fått en musikvideo inspelad under en av duons livespelningar.

Helena berättar om handlingen för bloggen:

My spirit is free handlar om att se möjligheterna bortom alla hinder, att plötsligt se sin potential och innersta kärna, vad man är bra på och vad man är här på jorden för att göra. Ja, här finns det definitivt en lite mer andlig touch. Den här texten betyder mycket för mig och stärker mig de dagar då jag behöver pepp och motivation.”

Om själva produktionen tillägger Jonas:

”Jag brukar ofta sprinkla mina låtar med lager av snygga slingor. Men här kände jag för att skala bort allt, höll det lågmält, melankoliskt och med vackra harmonier.”

Vill du istället ha en mer stompig remix med grymt driv, så ska du även kolla in Janousek klubbmix på låten. Den var inte dum.

Train To Spain

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011