Då var det dags för häligt medryckande synthwave i bloggen igen.
Denna gång är det Drew Knight som är aktuell med singeln Stars, som är skapad tillsammans med Bradley Denniston.

Nordiska Favoriter

Med ett skönt driv av glittrande synthar får vi en retro-boost som heter duga. Det är verkligen som att kastas tillbaka till det härliga 80-talet, eller som att sätta på soundtracket till ett avsnitt av Stranger Things på Netflix.

Stars i sig är en låt som handlar om att vara nära att nå en dröm och inse att möjligheten att faktiskt lyckas är större än man tror. Så med det får vi helt klart en peppande och upplyftande poplåt som vi kan boosta våra dagar med. Så höj volymen och lyssna omedelbart.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.