Då var det dags för häligt medryckande synthwave i bloggen igen.
Denna gång är det Drew Knight som är aktuell med singeln Stars, som är skapad tillsammans med Bradley Denniston.

Popmuzik Lover Patreon

Med ett skönt driv av glittrande synthar får vi en retro-boost som heter duga. Det är verkligen som att kastas tillbaka till det härliga 80-talet, eller som att sätta på soundtracket till ett avsnitt av Stranger Things på Netflix.

Stars i sig är en låt som handlar om att vara nära att nå en dröm och inse att möjligheten att faktiskt lyckas är större än man tror. Så med det får vi helt klart en peppande och upplyftande poplåt som vi kan boosta våra dagar med. Så höj volymen och lyssna omedelbart.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011