Stora nostalgiska synthar och en snygg produktion är vad Riccardo Caprarese och CNCLD CREW ger oss i sin elektroniska poplåt Toxic Love. Med en omedelbar refräng och fängslande inlevelse är detta spåret som passar lika bra på klubben som på radion. Modernt, men ändå retro-doftande är avvägningen perfekt gjord för att passa in i dagens popklimat.

Följ på Apple Music

Med mer än tio års erfarenhet i branschen är Ricardo år 2022 redo att erövra popscenen och planerar flertalet släpp. Den aktuella singeln kompletteras av en tillhörande video där vi ser artisten skrika ut låtens kärlekstema till snyggt ljussatta scenerier och en gammal video-films klippning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.