Varför ändra på ett vinnande koncept? Joakim Lundell samarbetar än en gång med JHN och följer med det upp singeln Adrenaline, som var en riktigt knockout på dansgolven och i våra spellistor.

Popmuzik Lover Patreon

Nya singeln Follow är en en mer emotionell mix av klubb- och poplåt om att våga chansa och helt enkelt släppa gammalt agg och satsa på varandra. Resultatet är en stark radiohit med sköna melodislingor och ett härligt dansant beat som kommer göra denna till ett perfekt inslag i sommarens spellista eller på det varma dansgolvet. Men det är väl det minsta man kan begära av paret Lundell och JHN skulle jag säga, som alltid levererar starka hits så fort de rör vid något.

Du hör resultatet av deras senaste samarbete här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011