Till stora pukor och varmt reverb sjunger April Jai om ögonblicket när du kommer ur ett förhållande men inte känner igen dig själv. Dessvärre har väl kärleken ibland den effekten på oss att vi gör allt för att anpassa oss till den andra personen men därigenom tappar oss själva. Men diplomatiskt nog ser April att det är lika mycket ens egna fel som den andras när man förlorar sig i en relation.

Popmuzik Lover Patreon

Förtjust i den snyggt avväga produktionen som växlar mellan organiskt och elektroniskt är det här en imponerande indiepoplåt som målar stort med sin livfulla ljudbild. Efter framgången med debut-EP The Last Goodbye befinner sig just nu artisten ute och spelar på festivaler över hela Storbritannien och Europa. Genom släppet av Just as much your fault as mine adderar hon ytterligare en låt till repertoaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011