Till stora pukor och varmt reverb sjunger April Jai om ögonblicket när du kommer ur ett förhållande men inte känner igen dig själv. Dessvärre har väl kärleken ibland den effekten på oss att vi gör allt för att anpassa oss till den andra personen men därigenom tappar oss själva. Men diplomatiskt nog ser April att det är lika mycket ens egna fel som den andras när man förlorar sig i en relation.

Nordiska Favoriter

Förtjust i den snyggt avväga produktionen som växlar mellan organiskt och elektroniskt är det här en imponerande indiepoplåt som målar stort med sin livfulla ljudbild. Efter framgången med debut-EP The Last Goodbye befinner sig just nu artisten ute och spelar på festivaler över hela Storbritannien och Europa. Genom släppet av Just as much your fault as mine adderar hon ytterligare en låt till repertoaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.