Akustisk gitarr och sång är ibland allt som behövs för att förmedla en stark poplåt. Det bevisar India Maxey på nya singeln Pretty lies. Med den aktuella singeln önskar sångaren sända ett budskap till alla som ibland känner sig ensamma och vilsna i livet.

Nordiska Favoriter

”Pretty lies handlar om livet och hur vi ibland klarar av att ta oss igenom vissa situationer. Rätt eller fel så kan den här låten förhoppningsvis hjälpa någon att inse att de inte är den enda personen som fattar svåra beslut i ett förhållande.”

India Maxey

Med ett förflutet i ett jazz-band, medlem i diverse band och åtta år som trumpet-spelare är India artisten med en gedigen musikalisk bakgrund. Att arbeta som artist är en del av hennes ID och det lyser igenom på den aktuella singeln Pretty lies.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.