Akustisk gitarr och sång är ibland allt som behövs för att förmedla en stark poplåt. Det bevisar India Maxey på nya singeln Pretty lies. Med den aktuella singeln önskar sångaren sända ett budskap till alla som ibland känner sig ensamma och vilsna i livet.

Svensk Pop Apple Music

”Pretty lies handlar om livet och hur vi ibland klarar av att ta oss igenom vissa situationer. Rätt eller fel så kan den här låten förhoppningsvis hjälpa någon att inse att de inte är den enda personen som fattar svåra beslut i ett förhållande.”

India Maxey

Med ett förflutet i ett jazz-band, medlem i diverse band och åtta år som trumpet-spelare är India artisten med en gedigen musikalisk bakgrund. Att arbeta som artist är en del av hennes ID och det lyser igenom på den aktuella singeln Pretty lies.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011