Vissa relationer är helt enkelt inte värda att stanna kvar i. Av den enkla anledningen att man gett allt och den andra inte inser hur mycket man uppoffrat för kärleken. Så istället för att skulden ska falla på en själv faller den helt och hållet på motparten. Vägrar någon att inse att man är det bästa för dem är det helt enkelt bara att gå vidare. Till en luftig och atmosfärisk produktion skildrar Mathew V exakt detta i nya singeln Shame on you.

Popmuzik in Dolby Atmos

Personligen är jag riktigt förtjust i mjuka produktioner som omringas av stora ljudbilder och lika silkeslena vokaler. Därför blir Shame on You en omedelbar favorit I mina öron.
Den ljudmatta som målas upp påminner till stor del om min favoritartist Lauv och den avskalade produktionen vittnar om att artisten med stor sannolikhet inspirerats. Det här är helt klart en låt som adderas på min spellista.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.