Vissa relationer är helt enkelt inte värda att stanna kvar i. Av den enkla anledningen att man gett allt och den andra inte inser hur mycket man uppoffrat för kärleken. Så istället för att skulden ska falla på en själv faller den helt och hållet på motparten. Vägrar någon att inse att man är det bästa för dem är det helt enkelt bara att gå vidare. Till en luftig och atmosfärisk produktion skildrar Mathew V exakt detta i nya singeln Shame on you.

Svensk Pop Apple Music

Personligen är jag riktigt förtjust i mjuka produktioner som omringas av stora ljudbilder och lika silkeslena vokaler. Därför blir Shame on You en omedelbar favorit I mina öron.
Den ljudmatta som målas upp påminner till stor del om min favoritartist Lauv och den avskalade produktionen vittnar om att artisten med stor sannolikhet inspirerats. Det här är helt klart en låt som adderas på min spellista.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011