Österrikiska KRYSTOF är tillbaka i bloggen. Den här gången bjuder han på skimrande 80-tal inspirerad syntpop som med stor sannolikhet kommer falla vilken popälskare som helst i smaken. På singeln Best fake friend sjunger artisten om falska vänskaper och de fulspel vi allt för ofta spelar bakom varandras ryggar.  

Skicka in din musik

”Istället för ”för alltid” gick jag för ”falsk” eftersom det var en plot twist. Många skriver om relationer som försvinner medan jag tror att det också finns många vänskapsrealtioner som bryts. Prat bakom ryggen, falska leenden, narcissism, att aldrig riktigt bry sig om den andra, vara avundsjuk, använda en som känslomässigt stöd. Att släppa den här låten hjälpte mig att avsluta det kapitlet i mitt liv. Det är bara en låt som helt enkelt säger – ’Du är min bästa falska vän!”

KRYSTOF

Budskapet är knivskarpt och träffande och den här låten kan ses som en stark uppmaning till alla att se över sin bekantskapskrets och rensa ut de personer som inte ger oss något i livet. Visst älskar man när grym musik matchas med lika magisk text. Det är helt klart vad vi får i Best Fake Friend som med sin klockrena produktion charmar sig rakt in i hjärtat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011