Österrikiska KRYSTOF är tillbaka i bloggen. Den här gången bjuder han på skimrande 80-tal inspirerad syntpop som med stor sannolikhet kommer falla vilken popälskare som helst i smaken. På singeln Best fake friend sjunger artisten om falska vänskaper och de fulspel vi allt för ofta spelar bakom varandras ryggar.  

Apple Music Svensk Pop

”Istället för ”för alltid” gick jag för ”falsk” eftersom det var en plot twist. Många skriver om relationer som försvinner medan jag tror att det också finns många vänskapsrealtioner som bryts. Prat bakom ryggen, falska leenden, narcissism, att aldrig riktigt bry sig om den andra, vara avundsjuk, använda en som känslomässigt stöd. Att släppa den här låten hjälpte mig att avsluta det kapitlet i mitt liv. Det är bara en låt som helt enkelt säger – ’Du är min bästa falska vän!”

KRYSTOF

Budskapet är knivskarpt och träffande och den här låten kan ses som en stark uppmaning till alla att se över sin bekantskapskrets och rensa ut de personer som inte ger oss något i livet. Visst älskar man när grym musik matchas med lika magisk text. Det är helt klart vad vi får i Best Fake Friend som med sin klockrena produktion charmar sig rakt in i hjärtat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.