Den irländske artisten Moncrieff följer upp fjolårets EP Warm och singeln Perfect med What am I here for. En positiv poplåt med härlig energi där sångaren är berusad av livet, om nyvunnet intresse och förälskelsens klarsynthet. Att det helt enkelt är dags att pussla ihop det som varit trasigt och rädda förhållandet, innan det är för sent.

Popmuzik Popcast

Resultatet är härligt drivande, full av energi. Samtidigt väldigt upplyftande och ögonblickligt. Jag blev helt lycklig av låten som verkligen träffade mitt i prick i mitt pophjärta. För vi behöver fler positiva poplåtar och detta kändes som en perfekt sådan.

Följ Moncrieff på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.