Den irländske artisten Moncrieff följer upp fjolårets EP Warm och singeln Perfect med What am I here for. En positiv poplåt med härlig energi där sångaren är berusad av livet, om nyvunnet intresse och förälskelsens klarsynthet. Att det helt enkelt är dags att pussla ihop det som varit trasigt och rädda förhållandet, innan det är för sent.

Popmuzik Podcast

Resultatet är härligt drivande, full av energi. Samtidigt väldigt upplyftande och ögonblickligt. Jag blev helt lycklig av låten som verkligen träffade mitt i prick i mitt pophjärta. För vi behöver fler positiva poplåtar och detta kändes som en perfekt sådan.

Följ Moncrieff på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011