Den Los Angeles-baserade artisten Rosie Darling är här tillbaka i bloggen med singeln Golden age. En luftig poplåt med emotionell känsla, men också upplyftande och medryckande medan sångerskan sjunger om de förlorade Pandemi-åren när hon gick från college till att bara en ung vuxen, men allt pausades under hennes ”golden age”

Popmuzik Podcast

”Med effekten av pandemin på den mentala hälsan hos många människor i min ålder kändes det som att de så kallade ”bästa åren i mitt liv” höll på att glida iväg lite, så jag ville skriva om den där känslan av att längta efter att leva ut de ögonblicken som alla vill ha i 20-årsåldern.”

Golden age är skriven av sångerskan tillsammans med Justin Gammella och David Arkwright.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.