Den Los Angeles-baserade artisten Rosie Darling är här tillbaka i bloggen med singeln Golden age. En luftig poplåt med emotionell känsla, men också upplyftande och medryckande medan sångerskan sjunger om de förlorade Pandemi-åren när hon gick från college till att bara en ung vuxen, men allt pausades under hennes ”golden age”

Nordiska Favoriter

”Med effekten av pandemin på den mentala hälsan hos många människor i min ålder kändes det som att de så kallade ”bästa åren i mitt liv” höll på att glida iväg lite, så jag ville skriva om den där känslan av att längta efter att leva ut de ögonblicken som alla vill ha i 20-årsåldern.”

Golden age är skriven av sångerskan tillsammans med Justin Gammella och David Arkwright.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011