Då var det dags för somrig vispop från Göteborg. Man kan ju säga att titeln lite skvallrar vad låten handlar om.
Det är Michael Rolin som bland annat fick släppt låtarna Mitt trogna Göteborg och Vi älskar Frölunda som håller fanan för Sveriges nästa största stad högt. Med tanke på att sommaren alltid är bäst på västkusten så passar det ju bra att släppa en låt om årstiden med utgångspunkt från just västkusten.

DOLBY ATMOS

Ack du sköna sommartid ger oss en betraktelse av den svenska sommaren där Michel levererar låten tillsammans med en akustisk gitarr. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011