Då var det dags för somrig vispop från Göteborg. Man kan ju säga att titeln lite skvallrar vad låten handlar om.
Det är Michael Rolin som bland annat fick släppt låtarna Mitt trogna Göteborg och Vi älskar Frölunda som håller fanan för Sveriges nästa största stad högt. Med tanke på att sommaren alltid är bäst på västkusten så passar det ju bra att släppa en låt om årstiden med utgångspunkt från just västkusten.

Dolby Atmos

Ack du sköna sommartid ger oss en betraktelse av den svenska sommaren där Michel levererar låten tillsammans med en akustisk gitarr. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.