Duon och äkta makarna Chris Spicer och Jen Deale i Camp Crush är här aktuella med singeln Shadows. Här bjuds vi på en härligt medryckande poplåt med glittrande synthar och skönt driv i trummorna, vilket ger en sådär skön retrokänsla. Låten i sig handlar om att gå tillbaka i frågor vi trodde att vi hade kommit förbi. Men uppenbarligen inte.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar Jenn:

”För oss alla finns det saker som vi kanske trodde att vi hade erövrat i våra liv, som alltid kan smyga sig in igen.”

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.