Den Chicago-baserade gruppen Honey Cellar är just nu aktuella med sitt andra album Borders, som då följer upp In Our Time från 2020. Från det kan du här lyssna på den senaste singeln Curtain. En behaglig och fin folk-poplåt med vacker sång levererad av sångerskan Catherine Krol. Här sjunger hon om att förlora en långvarig kärlek och tar oss med genom de fina och jobbiga stunder man upplevt tillsammans.

Nordiska Favoriter

”Varje relation är ett nytt äventyr, en ny natt på en ny scen, att uppträda med någon du är så hänförd av att det målar dina drömmar. När det är över, kanske som en hanteringsmekanism, börjar du tona ut den hårda verkligheten man övervunnit tillsammans och fokusera på de goda stunderna. Ånger är en biprodukt, men det är naturligt. Genom att namnge dessa rädslor hjälpte skrivandet av den här låten mig att acceptera det som en del av sorgeprocessen och lära mig att gå vidare.”

Du hör den vackra låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.