Den Chicago-baserade gruppen Honey Cellar är just nu aktuella med sitt andra album Borders, som då följer upp In Our Time från 2020. Från det kan du här lyssna på den senaste singeln Curtain. En behaglig och fin folk-poplåt med vacker sång levererad av sångerskan Catherine Krol. Här sjunger hon om att förlora en långvarig kärlek och tar oss med genom de fina och jobbiga stunder man upplevt tillsammans.

DOLBY ATMOS

”Varje relation är ett nytt äventyr, en ny natt på en ny scen, att uppträda med någon du är så hänförd av att det målar dina drömmar. När det är över, kanske som en hanteringsmekanism, börjar du tona ut den hårda verkligheten man övervunnit tillsammans och fokusera på de goda stunderna. Ånger är en biprodukt, men det är naturligt. Genom att namnge dessa rädslor hjälpte skrivandet av den här låten mig att acceptera det som en del av sorgeprocessen och lära mig att gå vidare.”

Du hör den vackra låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011