Den amerikanska artisten Sophia Angeles levererar en emotionell poplåt med senaste singeln The cost of being perfect. En vacker poplåt där artisten själv låg och grät på badrumsgolvet när hon skrev den.

Nordiska Favoriter

Saken är den att artisten lidit av ätstörningar senaste året och jämförde sig själv ständigt med andra människor. Med låten vill artisten få andra att förstå att de inte är ensamma med sin sjukdom. Att sociala medier får oss att ständigt tro att andra har det bättre än man själv har det och att man jagar efter ett ideal som oftast inte finns…

Du för den vackra låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.