Producenten och låtskrivaren Plastic Punk från USA är här aktuell med singeln You know it’s love. En skönt medryckande låt som landar i gränslandet mellan pop- och klubbmusik med sin drömliknande och varma känsla samt sköna beats.
Låten i sig är ett samarbete med Mariami Biblouri som varit med och skrivit texten och Ivy Ru som sjunger. En text som handlar om när de där känslorna för någon vuxit sig ännu starkare och men vet att det är som sagt kärlek.

Nordiska Favoriter

Känns som en perfekt sommarlåt skulle jag säga. Vad tycker du? Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011