Den 18-åriga artisten Ainsley Costello från Nashville är här aktuell med singeln Two ships. En emotionell ballad som mixar pop, rock och country tillsammans med mycket energi och stark sång. En breakup-låt där två sjunkande skepp får beskriva känslan av ett förhållande som bryts upp. Snygg metafor och stark låt som sagt.

POPMUZIK LOVER 2

Om singeln berättar Ainsley för bloggen:

”Jag älskar den här låten för att den känns filmisk på ett sätt som jag inte riktigt har utforskat i min musik tidigare. Jag ser fram emot att alla ska höra vad vi åstadkommit med den här låten och jag är verkligen exalterad över att få rocka till det live (ja, vi ska rocka till en ballad!)”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011