Den 18-åriga artisten Ainsley Costello från Nashville är här aktuell med singeln Two ships. En emotionell ballad som mixar pop, rock och country tillsammans med mycket energi och stark sång. En breakup-låt där två sjunkande skepp får beskriva känslan av ett förhållande som bryts upp. Snygg metafor och stark låt som sagt.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Ainsley för bloggen:

”Jag älskar den här låten för att den känns filmisk på ett sätt som jag inte riktigt har utforskat i min musik tidigare. Jag ser fram emot att alla ska höra vad vi åstadkommit med den här låten och jag är verkligen exalterad över att få rocka till det live (ja, vi ska rocka till en ballad!)”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.