Med en bombastisk produktion och knivskarp lyrik säkrar Enoka med singeln Make me scream sin plats som Sveriges mest lovande R&B-drottning. Dynamiska rytmer varvas med ömsinta violiner och reverbfyllda effekter. Helheten blir mörk och storslagen. I mitt tycke är det här en helt ny nivå till artisten som visar på sårbarhet och djup. Som klippt och skuren för radio är det aktuella släppet en självklar diamant till Enokas låtsamling där hennes röst får skina som aldrig förr.

Favoriter Apple Music

Enoka

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.