Med inspiration av den svenska popen har Gustav Lundstedt bland annat släppt fyra EP sedan debuten Trubaduren 2018. Efter en kreativ paus som sedan blev ofrivillig på grund av pandemin, är det nu dags för Gustav att släppa nya singeln En sån som inte var som nån.

Favoriter Apple Music

Nya singeln är en drömsk indiepop låt med country influenser som handlar om att vara ung och kär i en solnedgångsdränkt småstad som oftast känns alldeles för liten. Arrangemanget är i klassisk singer-songwriter-stil där xylofonen ger en Springsteensk doft skulle jag säga, vilket jag uppskattade.

En sån som inte var som nån är skriven och producerad av Gustav Lundstedt och mixad av Emil Hasselhuhn.

Gustav Lundstedt

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011