Välkommen till en planet full av njutning! Det låter det. Redo att ta med oss på en utomjordisk upplevelse blandar Moistbreezy hyperpop med dansant elektronisk pop. Om du inte vill dansa till den här låten när du hör den då är det något fel på dig! Beatet står i perfekt harmoni med melodin och sångerskan bjuder på en fängslande åktur som går i regnbågens alla färger.

Popmuzik Lover Patreon

Planet Pleasure är en omfamning av fantasi. Den handlar om att vara så attraherad av en person att du önskar att du kunde leva konstant i känslan du får när du tittar på denna personen och extasen du föreställer dig att de skulle ge dig om ni var tillsammans. Jag hämtade inspiration från eurodanceakter som Aqua och Paradisio samt poplegenderna Kylie Minogue och Cher för att skapa ett sound som var både somrigt och rymdigt, som en strand på en avlägsen planet.”

Moistbreezy

Så fort artisten nämner sina influenser bakom den aktuella singeln Planet Pleasure fattar jag precis vad hon siktar på för ljudlig upplevelse. Lekfullt, enkelt och popigt. Helt klart en låt i min smak. Att sångaren därtill ämnar förena Aqua med Cher i sin musik är ett genialt och nervkittlande musikaliskt möte.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011