Välkommen till en planet full av njutning! Det låter det. Redo att ta med oss på en utomjordisk upplevelse blandar Moistbreezy hyperpop med dansant elektronisk pop. Om du inte vill dansa till den här låten när du hör den då är det något fel på dig! Beatet står i perfekt harmoni med melodin och sångerskan bjuder på en fängslande åktur som går i regnbågens alla färger.

Svensk Pop

Planet Pleasure är en omfamning av fantasi. Den handlar om att vara så attraherad av en person att du önskar att du kunde leva konstant i känslan du får när du tittar på denna personen och extasen du föreställer dig att de skulle ge dig om ni var tillsammans. Jag hämtade inspiration från eurodanceakter som Aqua och Paradisio samt poplegenderna Kylie Minogue och Cher för att skapa ett sound som var både somrigt och rymdigt, som en strand på en avlägsen planet.”

Moistbreezy

Så fort artisten nämner sina influenser bakom den aktuella singeln Planet Pleasure fattar jag precis vad hon siktar på för ljudlig upplevelse. Lekfullt, enkelt och popigt. Helt klart en låt i min smak. Att sångaren därtill ämnar förena Aqua med Cher i sin musik är ett genialt och nervkittlande musikaliskt möte.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.