Omslag

Den danska artisten Bathsheba tar oss tillbaka till 90-talets radiopop när artisten här släpper singeln Rain. Snyggt atmosfärisk produktion med behagliga trummor och synthar som ligger under sångerskans mjuka sängröst. Blev helt till mig av detta, för det är definitivt en ljudbild som jag älskat ända sedan just 90-talet.

Nordiska Favoriter

Om bakgrunden till låten skriver Bathseba på Instagram:

”Det har alltid varit en kamp för mig att ha nära relationer i mitt liv.
Ända sedan jag var liten har jag fruktat att bli lämnad att jag oftast slutar med att lämna eller knuffa bort folk.
Jag älskar lite mindre och litar aldrig på någon på riktigt, eftersom jag säger till mig själv att det är det enda sättet att vara förberedd på när de så småningom lämnar mig. Jag övertygar mig själv om att det kommer att göra mindre ont om jag inte låter någon komma för nära mig.

Jag skrev den här låten för några månader sedan till mina vänner och nära relationer som, trots mitt försök att knuffa bort dem, fortsätter att kämpa och stanna i mitt liv.
Jag älskar dig. Tack för att du tror på mig och älskar mig oavsett. Jag hoppas att jag en dag ska lära mig att släppa taget och ha mer tillit. Tills dess, om du är lite som jag, här är en vår låt som ger dig och mig hopp.”

Rain är skriven av sångerskan tillsammans med Kristjan Hansen och Frederik Nordsø, som även är herrarna som producerat låten.

Bathsheba

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011