Eva Nordell och hennes musikprojekt Eva No är just nu aktuell med EP:n Batteries. Här samlas åtta låtar, varav tre är remixar på den tidigare singeln You don’t know, samt även singlarna Making conversation och 100%.

Skicka in din musik

Batteries inleds med titelspåret som är en härligt medryckande elektropoplåt med en del autotune i sången som definitivt för tankarna till Chers klassiker Believe från 1998. Det är här, i det elektroniska poplandskapet vi befinner oss på EP:n. Det är välpolerade och extremt catchiga poplåtar som jag tror definitivt hade uppskattats av fans av just Cher, men också Kylie, Pet Shop Boys och Popmuzik-favoriter Dare Summer. Speciellt den lysande låten Love you so fick mig att tänka på just Dare Summer, definitivt starkaste låten på EP:n i min mening. Elegant pop med en refräng att dö för och galet snygga harmonier.

Överlag får vi som sagt pop som bygger på just starka melodier. Det är alltid något som fångar mitt intresse. För fans av välgjord pop, med både en retrodoftande och mogen känsla över sig, kommer Batteries verkligen leverera.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011