Eva Nordell och hennes musikprojekt Eva No är just nu aktuell med EP:n Batteries. Här samlas åtta låtar, varav tre är remixar på den tidigare singeln You don’t know, samt även singlarna Making conversation och 100%.

Popmuzik Popcast

Batteries inleds med titelspåret som är en härligt medryckande elektropoplåt med en del autotune i sången som definitivt för tankarna till Chers klassiker Believe från 1998. Det är här, i det elektroniska poplandskapet vi befinner oss på EP:n. Det är välpolerade och extremt catchiga poplåtar som jag tror definitivt hade uppskattats av fans av just Cher, men också Kylie, Pet Shop Boys och Popmuzik-favoriter Dare Summer. Speciellt den lysande låten Love you so fick mig att tänka på just Dare Summer, definitivt starkaste låten på EP:n i min mening. Elegant pop med en refräng att dö för och galet snygga harmonier.

Överlag får vi som sagt pop som bygger på just starka melodier. Det är alltid något som fångar mitt intresse. För fans av välgjord pop, med både en retrodoftande och mogen känsla över sig, kommer Batteries verkligen leverera.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.