Angelina Pavanelli släpper sin andra EP Lika bra vi här ryms fyra riktigt starka poplåtar där artisten får skina med sin glittrande indiepop. Mini-samlingen kretsar kring en kärlekshistoria som handlar om allt annat än kärleken i sig. Skickligt målar artisten upp de tabubelagda frågorna när det kommer till den förskönade bilden av kärlek och känslor. Vi hör bland annat sångerskan sjunga om att inte uppleva samma lyckorus som motparten och att vilja investera i en relation, men möta motstånd och reaktioner i sig själv som man inte visste fanns. Den centrala frågan artisten problematiserar är – Hur går det att vara med någon som är minst 10 steg längre fram än sig själv? Artisten berättar för bloggen.

Favoriter Apple Music

’’Jag hade aldrig trott att jag skulle vara så i en relation, jag gick från en bild av mig själv som trygg och säker till att känna att jag sålt in mig själv som falsk marknadsföring.’’


Helheten andas bitterljuvt vemod, men är samtidigt uppriktigt och trovärdig. Personligen finner jag den största tröst i det som inte är perfekt utan talar om tankar och känslor som skaver. Lika bra vi känns som en ärlig samling låtar där Angelina förmedlar känslor på ett unikt sätt.

Angelina Pavanelli

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011