Angelina Pavanelli släpper sin andra EP Lika bra vi här ryms fyra riktigt starka poplåtar där artisten får skina med sin glittrande indiepop. Mini-samlingen kretsar kring en kärlekshistoria som handlar om allt annat än kärleken i sig. Skickligt målar artisten upp de tabubelagda frågorna när det kommer till den förskönade bilden av kärlek och känslor. Vi hör bland annat sångerskan sjunga om att inte uppleva samma lyckorus som motparten och att vilja investera i en relation, men möta motstånd och reaktioner i sig själv som man inte visste fanns. Den centrala frågan artisten problematiserar är – Hur går det att vara med någon som är minst 10 steg längre fram än sig själv? Artisten berättar för bloggen.

Popmuzik Podcast

’’Jag hade aldrig trott att jag skulle vara så i en relation, jag gick från en bild av mig själv som trygg och säker till att känna att jag sålt in mig själv som falsk marknadsföring.’’


Helheten andas bitterljuvt vemod, men är samtidigt uppriktigt och trovärdig. Personligen finner jag den största tröst i det som inte är perfekt utan talar om tankar och känslor som skaver. Lika bra vi känns som en ärlig samling låtar där Angelina förmedlar känslor på ett unikt sätt.

Angelina Pavanelli

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.