Kanske är jag för mycket? Jag skulle säga ju mer desto bättre! Brittiska popduon Lucky Iris släpper sin efterlängtade EP Maybe I’m Too Much och lämnar ingen besviken. Hypnotiserande popmelodier och elektronisk lekfullhet skapar en bombastisk minisamling. Det mest utstickande elementet är den ljuddekadens som musikskaparna bjuder oss lyssnare på. Varma produktioner och lyxiga baskaggar får en att sitt klistrad vid hörlurarna. Deras punchy lo-fi beats, glitchande arpeggio och ömsinta synthpads är musikalisk lekfullhet i sin renaste form.

Popmuzik Lover Patreon

Tematiskt talar duons låtar om kärlek och vänskap och är komna ur gråt och skratt. Fokussingeln delar samma titel som EP:n och såhär säger bandet om den:

”Den här låten är till alla som någonsin känt att de är ”för mycket” och särskilt för dem som har fått känna att de är ”för mycket” av någon de älskar. Det finns verkligen ingen som förtjänar att bli minimerad för att passa in i en snygg liten låda som packats av någon annan. Men det tog mig alldeles för lång tid att inse det för oss…

Lucky

Singeln Maybe I’m too much är mixad av Richard Wilkinson och mastrad av Antony Ryan. Min favorit på EP:n är Blowing kisses!

Lucky Iris

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011