I april kom Isak Danielsons lysande album King of a Tragedy. Nu två månader senare förgyller han vår tillvaro med en deluxe-version och två nya spår. I tillägg till de redan elva befintliga låtarna får vi den nya låten Better Days och live-versionen av Naturally.

Popmuzik Popcast

Better Days skrev jag när albumet egentligen var klart, men den kändes som det perfekta avslutet på historien och skivan. Det var en väldigt terapeutisk låt att skriva, om att gå vidare och släppa taget om någon som inte är bra för en – något jag tror många kan relatera till. Jag hoppas den kan hjälpa någon lika mycket som den hjälpte mig.”

Isak Danielson

Lika mycket som jag gillar den drömmande känslan i Better Days älskar jag den råa känslan i liveversionen av Naturally tagen från en spelning i London. Som alltid lyckas Isaksson trollbinda sin publik med en otrolig inlevelse och unik röstleverans. De två nya spåren är bara ytterligare en påminnelse om detta. Vill ni uppleva magin live föreslår jag ett besök på West Pride i Göteborg den 17 Juni. Eller varför inte slå på Tv:n 1 juli och se honom på Lotta På Liseberg.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.