Eva No debuterade 2019 med singeln Run with the angels som följdes upp av EP:n History of Now i September 2020. Nu är sångerskan aktuell med singeln 100%. En medryckande poplåt med dramatiska discostråkar och en refräng som sätter sig första lyssningen. Känns som en perfekt klassisk schlagerpoplåt, och med tanke på låtens tre minuter är det inte helt omöjligt att den var tänkt som just det.

Apple Music Svensk Pop

100% är skriven av sångerskan samt producerad av Peter Hägerås.
Eva berättar för bloggen:

”Den här låten har kommit till precis som alla mina låtar. Jag får en melodi i huvudet och har jag tur följer det med en textsnutt som jag sedan kan bygga vidare på. Jag försöker alltid göra klar hela låten i huvudet innan jag spelar in; skulle jag glömma bort melodin är det bara ett bevis på att den inte är stark nog, haha. Så då får jag börja om från början.

Texten handlar om en person som kan betraktas på två sätt: antingen som väldigt hängiven och passionerad eller som väldigt jobbig och ”needy”. Gissar att många av oss är en mix av bägge.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.