Eva No debuterade 2019 med singeln Run with the angels som följdes upp av EP:n History of Now i September 2020. Nu är sångerskan aktuell med singeln 100%. En medryckande poplåt med dramatiska discostråkar och en refräng som sätter sig första lyssningen. Känns som en perfekt klassisk schlagerpoplåt, och med tanke på låtens tre minuter är det inte helt omöjligt att den var tänkt som just det.

100% är skriven av sångerskan samt producerad av Peter Hägerås.
Eva berättar för bloggen:

”Den här låten har kommit till precis som alla mina låtar. Jag får en melodi i huvudet och har jag tur följer det med en textsnutt som jag sedan kan bygga vidare på. Jag försöker alltid göra klar hela låten i huvudet innan jag spelar in; skulle jag glömma bort melodin är det bara ett bevis på att den inte är stark nog, haha. Så då får jag börja om från början.

Texten handlar om en person som kan betraktas på två sätt: antingen som väldigt hängiven och passionerad eller som väldigt jobbig och ”needy”. Gissar att många av oss är en mix av bägge.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.