Den San Diego-baserade gruppen Twin Ritual ger oss här den medryckande och Blondie-doftande singeln Allie. Här bjuder kvartetten oss på en energifull poplåt med stänk av både indie och disco. Det är en låt som bjuder oss på en läcker basgång, starkt gitarrspel och sköna synthar. Det är pop med bra driv och samtidigt en klassisk känsla, skulle jag säga.

Dolby Atmos

Bakom bandnamnet Twin Ritual hittar vi Laura Levenhagen, Anthony Ramirez, Antonio Estrada och Michael Buehl. Med singeln följer de upp Mercy. från i fjol.

Följ Twin Ritual på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.