Med en svängig inledning kastas vi in i låten Libby med Blush Face. En låt som är tagen från bandets EP Mirage Island.

Popmuzik Popcast

Låten i sig byggs upp med klassiskt popsättning som även kryddats med trumpet, saxofon, cello och fiol. Texten tar oss till parken Libby Hill i Richmond, Virginia, som också är bandets hemstad. Parken i sig ligger på en kulle och med det vill de säga att man behöver komma upp för backen för att få nytt perspektiv på saker och ting.

Bandet utvecklar:

”Låten berättar en historia ur perspektivet av någon som ser den typ av relation de aldrig har känt och försöker manifestera det som något de skulle kunna känna till en dag. Men det kommer att ta lite tid. Kanske klättrade personen upp för backen för att försöka få ett nytt perspektiv samtidigt som han accepterade sin omgivning.”

Du hör den sköna låten här nedan.

Följ Blush Face på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.