Med en svängig inledning kastas vi in i låten Libby med Blush Face. En låt som är tagen från bandets EP Mirage Island.

Svensk Pop

Låten i sig byggs upp med klassiskt popsättning som även kryddats med trumpet, saxofon, cello och fiol. Texten tar oss till parken Libby Hill i Richmond, Virginia, som också är bandets hemstad. Parken i sig ligger på en kulle och med det vill de säga att man behöver komma upp för backen för att få nytt perspektiv på saker och ting.

Bandet utvecklar:

”Låten berättar en historia ur perspektivet av någon som ser den typ av relation de aldrig har känt och försöker manifestera det som något de skulle kunna känna till en dag. Men det kommer att ta lite tid. Kanske klättrade personen upp för backen för att försöka få ett nytt perspektiv samtidigt som han accepterade sin omgivning.”

Du hör den sköna låten här nedan.

Följ Blush Face på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.