Diffusa vokaler och en lo-fi känsla omfamnar Resilient Tears. Det är en melankolisk känsla som infinner sig i kroppen när Matthew Wood öppnar läpparna och delar med sig av sin ljusa stämma. Varenda ord känns på riktigt och rysningarna börjar från tårna och jobbar sig uppåt. Valet av att kombinera understämma och överstämma gör även att uttrycket blir dynamiskt och ljudbilden ännu djupare.

Följ på Apple Music

Resilient Tears är den mest ärliga, rena och personliga låt jag någonsin släppt. Det är min resa att hitta hopp och glädje igen efter den mest sårande tiden i mitt liv. Att göra slut med min första riktiga kärlek efter nästan åtta år för att rädda oss själva från att drunkna tillsammans. Att vara kvävd av smärta, hopplöshet, ensamhet och depression, det är min kamp för att fortsätta. Ser fram emot en bättre framtid, täckt av motståndskraftiga tårar.”

Matthew Wood

Denna tyska alternativa pop-skapare är ett helt nytt namn för mig men jag kommer definitivt att utforska hela hans katalog efter att ha lyssnat till den magiska Resilient Tears.

Följ Matthew på sociala medier

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.