Ida Schönbeck från Göteborg, som bloggen intervjuade när hon släppte singeln Filmnegativ i somras, är nu tillbaka för att avsluta året med singeln Ibland är allting så enkelt. Den släpps på årets sista fredag och blir den låt vi kan dansa ut 2022 tillsammans med. För med singeln bjuder sångerskan oss på en medryckande poplåt som handlar om frostiga utekvällar, konfettiregn och gemenskap. Resultatet är en ögonblicklig hit med riktigt skön melodi och lysande text.

Nordiska Favoriter

Ibland är allting så enkelt är skriven av Ida tillsammans med Oscar Samuelsson, Markus Sundvall och Simon Nyberg. Om arbetet med låten berättar Ida för bloggen:

“En mix av fest och ambition ger oss mod och framtidstro sjunger jag i låten. Jag tror lite framtidstro är det vi alla behöver just nu. Jag hoppas att den här låten kan sprida lite ljus i vintermörkret, det har den gjort för mig ivarjefall. 
Detta är första gången jag släpper en låt som jag inte skrivit själv, Markus har skrivit större delen av texten. Det känns som att det borde kännas konstigt att sjunga någon annans ord, men den här låten känns så klockren för mig och jag är så himla taggad på att få släppa den.”

Följ Ida Schönbeck på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011