Ida Schönbeck från Göteborg, som bloggen intervjuade när hon släppte singeln Filmnegativ i somras, är nu tillbaka för att avsluta året med singeln Ibland är allting så enkelt. Den släpps på årets sista fredag och blir den låt vi kan dansa ut 2022 tillsammans med. För med singeln bjuder sångerskan oss på en medryckande poplåt som handlar om frostiga utekvällar, konfettiregn och gemenskap. Resultatet är en ögonblicklig hit med riktigt skön melodi och lysande text.

Apple Music

Ibland är allting så enkelt är skriven av Ida tillsammans med Oscar Samuelsson, Markus Sundvall och Simon Nyberg. Om arbetet med låten berättar Ida för bloggen:

“En mix av fest och ambition ger oss mod och framtidstro sjunger jag i låten. Jag tror lite framtidstro är det vi alla behöver just nu. Jag hoppas att den här låten kan sprida lite ljus i vintermörkret, det har den gjort för mig ivarjefall. 
Detta är första gången jag släpper en låt som jag inte skrivit själv, Markus har skrivit större delen av texten. Det känns som att det borde kännas konstigt att sjunga någon annans ord, men den här låten känns så klockren för mig och jag är så himla taggad på att få släppa den.”

Följ Ida Schönbeck på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.