Trion Akvarell målar brett i alla färger när de ger oss singeln Dom där. Här varvas organisk indie med melodisk pop. Texten påminner bitvis om visans berättande och snuddar på poesi med sina starka textrader.

Apple Music

”Låten Dom där är en låt som blev till en mörk vinterkväll i en studentlägenhet i Örebro, när Arman och Simon Hvitt satt och plinkade på gitarren och nynnade på lite allt möjligt. Det resulterade i en refräng som gav dem idéen för resten av låten som kan beskrivas som en melankolisk låt med en nypa ångest och en gnutta hopp.”

Akvarell

Produktionen hålls förhållandevis enkel med ett live-komp, elgitarrer och bas. Men vi hör även en del synth och det känns givet att den här musiken ska ut och liras på varenda live-scen i sommar.  

Mörkret är definitivt inte här för att stanna, det här är bara början för Akvarell som band!

Vilka är de då? Akvarell består av tre vännerna Arman Sedic, Simon Hvitt och Simon Vendel, I nuläget pluggar de på Musikhögskolan i Örebro och har genom programmet musikproduktion lärt känna varandra. På senare tid har de börjat skriva låtar ihop och resultatet hör vi nu genom Dom där.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.