Trion Akvarell målar brett i alla färger när de ger oss singeln Dom där. Här varvas organisk indie med melodisk pop. Texten påminner bitvis om visans berättande och snuddar på poesi med sina starka textrader.

Svensk Pop Apple Music

”Låten Dom där är en låt som blev till en mörk vinterkväll i en studentlägenhet i Örebro, när Arman och Simon Hvitt satt och plinkade på gitarren och nynnade på lite allt möjligt. Det resulterade i en refräng som gav dem idéen för resten av låten som kan beskrivas som en melankolisk låt med en nypa ångest och en gnutta hopp.”

Akvarell

Produktionen hålls förhållandevis enkel med ett live-komp, elgitarrer och bas. Men vi hör även en del synth och det känns givet att den här musiken ska ut och liras på varenda live-scen i sommar.  

Mörkret är definitivt inte här för att stanna, det här är bara början för Akvarell som band!

Vilka är de då? Akvarell består av tre vännerna Arman Sedic, Simon Hvitt och Simon Vendel, I nuläget pluggar de på Musikhögskolan i Örebro och har genom programmet musikproduktion lärt känna varandra. På senare tid har de börjat skriva låtar ihop och resultatet hör vi nu genom Dom där.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011