Boerd följer upp Stay från förra månaden med singeln Tomorrow. Likt förra singeln bjuder artisten oss på en snyggt arrangemang av behagliga beats som här förstärks av vacker pianoslinga. På toppen av det hela ligger Venus Anons mjuka röst.

Covered PSB

Bård träffade Venus när de båda spelade med Daniela RathanaAllsång på Skansen sommaren 2021. Då var Bård där i egenskap av kontrabasist och Venus som bakgrundssångerska. Under hösten tog Tomorrow form, en låt som handlar om att säga konstiga saker i sömnen.

Att man för tankarna till Portishead är nog inte så konstigt. Beatet känns brittiskt triphop och det är definitivt ett sound jag inte kan få nog av.

Efter sommaren släpper Boerd albumet Caution: Fragile, så där är något att se fram emot.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011