Boerd följer upp Stay från förra månaden med singeln Tomorrow. Likt förra singeln bjuder artisten oss på en snyggt arrangemang av behagliga beats som här förstärks av vacker pianoslinga. På toppen av det hela ligger Venus Anons mjuka röst.

Följ på Apple Music

Bård träffade Venus när de båda spelade med Daniela RathanaAllsång på Skansen sommaren 2021. Då var Bård där i egenskap av kontrabasist och Venus som bakgrundssångerska. Under hösten tog Tomorrow form, en låt som handlar om att säga konstiga saker i sömnen.

Att man för tankarna till Portishead är nog inte så konstigt. Beatet känns brittiskt triphop och det är definitivt ett sound jag inte kan få nog av.

Efter sommaren släpper Boerd albumet Caution: Fragile, så där är något att se fram emot.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011