Producenten och DJ:n David King samarbetar med Derran Day på den medryckande singeln King. En funkig elektropoplåt som har den där perfekta mixen av retro och futuristiskt sound över sig. Det tillsammans med en strak melodi och stark sång fick mig verkligen att stanna till lite extra vid denna hit. En låt som jag tror kommer passa många av bloggens följare i allmänhet och fans av The Weeknd i synnerhet. Eller vad säger du?

Favoriter Apple Music

Just nu jobbar David King mot ett större verk. Om det blir en EP eller album är inte helt färdigt, men låten King kommer definitivt att vara del av den. Så vi lär få fler grymma poplåtar från artisten vad det lider, men tills dess hör du singeln King här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.