Producenten och DJ:n David King samarbetar med Derran Day på den medryckande singeln King. En funkig elektropoplåt som har den där perfekta mixen av retro och futuristiskt sound över sig. Det tillsammans med en strak melodi och stark sång fick mig verkligen att stanna till lite extra vid denna hit. En låt som jag tror kommer passa många av bloggens följare i allmänhet och fans av The Weeknd i synnerhet. Eller vad säger du?

Nordiska Favoriter

Just nu jobbar David King mot ett större verk. Om det blir en EP eller album är inte helt färdigt, men låten King kommer definitivt att vara del av den. Så vi lär få fler grymma poplåtar från artisten vad det lider, men tills dess hör du singeln King här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011