Den amerikanska producenten och artisten Different Moon från staten North Carolina kastar oss här tillbaka till det pulserande 80-talet med singeln Unstoppable.

Följ på Apple Music

Till ett stadigt beat och filmisk produktion med glittrande synthar och en stark melodi blir det en härlig synthwave-låt som kommer få fans av Stranger Things i allmänhet och synthpop i synnerhet att bli helt lyckliga. För man kan ju inte bli annat av denna medryckande produktion. Jag får i alla fall bilder av arkadhallar och stora jänkarbilar som åker igenom en stad under natten i skallen.
Det lär nog inte dröja länge innan vi hör Unstoppable på soundtracket till en film eller spel. Eller vad tror du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.