PAENDA är en artist från Wien som skapat musik sedan 2016 och som du hört flitigt i bloggen senate två åren. Just nu är artisten aktuell med sin EP POV och från den kan du här höra singeln Got myself. Här bjuds vi på en upplyftande låt som handlar om att ta vara på sig själv och stå på egna ben även när saker kan vara svåra och man blir slagen till marken.
Personligen så gillar jag ju denna typ av budskap i låtar och den dansanta produktionen gjorde den verkligen till en given hit för mig.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Efter ett nederlag kan det hända att alla säger till dig att du bara ska sluta och ge upp.
I stunder som dessa är det viktigt att lyssna på din magkänsla, att reflektera över vem du är, vart du vill åka och varför. Du måste aktivt bestämma dig för att resa dig upp igen, damma av dig – och gå vidare med huvudet högt.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011