PAENDA är en artist från Wien som skapat musik sedan 2016 och som du hört flitigt i bloggen senate två åren. Just nu är artisten aktuell med sin EP POV och från den kan du här höra singeln Got myself. Här bjuds vi på en upplyftande låt som handlar om att ta vara på sig själv och stå på egna ben även när saker kan vara svåra och man blir slagen till marken.
Personligen så gillar jag ju denna typ av budskap i låtar och den dansanta produktionen gjorde den verkligen till en given hit för mig.

Apple Music

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Efter ett nederlag kan det hända att alla säger till dig att du bara ska sluta och ge upp.
I stunder som dessa är det viktigt att lyssna på din magkänsla, att reflektera över vem du är, vart du vill åka och varför. Du måste aktivt bestämma dig för att resa dig upp igen, damma av dig – och gå vidare med huvudet högt.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.