Amy Lensson är en artist från Israel som debuterade i fjol med singeln Euphoria som sedan följdes upp av Don’t care. Nu är artisten aktuell med singeln Like strangers, som då blir första nya låten för året. Här bjuds vi på en mjuk och skön poplåt där sångerskan starka röst levererar en text som handlar om att bli övergiven av någon som man älskar och har en relation med. Om det så är en kärleks- eller vänskapsrelation så är det fortfarande plågsamt och gör ont i hjärtat. Det är just den känslan som artisten förmedlar med låten. Till Like strangers släpptes även en musikvideo som du kan se här nedan.

Nordiska Favoriter
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011