Bakom artisten Tasks hittar vi Matthew Stolarz från Los Angeles. Med singeln Second guess bjuder artisten oss på en medryckande indiepoplåt med en text som handlar om just att kämpa med sin konst, vad det än må vara. Att ha ett starkt kreativt driv inom sig, men samtidigt känna tvivel på det en gör och sig själv.

DOLBY ATMOS

Låten har en klassisk popstil vilket jag uppskattade och som sagt så blir Second guess både underhållande och medryckande. För en som själv har en kreativ ådra så är texten verkligen precis mitt i prick med mycket av det man själv känner många gånger.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011