Alexander Sandell och hans Ensamlandet är aktuell med nya singeln Saker man alltid minns.
En indiepoplåt som snyggt byggs upp med gitarrer för att sedan explodera i refrängen med energi och eufori. Låten i sig handlar om de saker i livet som betyder mest för en. Det gjorde även låten i sig då Ensamlandet spelat in sin första musikvideo till den. En video som regisserats av Emil Norlander och du kan se resultatet här nedan.

Nordiska Favoriter

”För mig var det centralt att inte enbart bygga en video på ren performance, där jag som artist framför verket i rörlig bild. Jag ville berätta mer. Något som tränger djupare ner i en människas existens och historia. Videon innehåller symboliska värden med utdrag från mitt liv. Men det finns fler utgångar där betraktaren själv avgör destinationen. Det kom intuitivt, att är det någon gång jag ska göra en musikvideo, så är det nu. Jag är väldigt glad över att jag lyssnade på det.”

Ensamlandet släpper EP:n Eufori, maktlöshet och allting däremellan den 17 juni och planerar en releasefest med premiärspelning senare i sommar.
Inför den kan du här ladda med den nya singeln.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.