Alexander Sandell och hans Ensamlandet är aktuell med nya singeln Saker man alltid minns.
En indiepoplåt som snyggt byggs upp med gitarrer för att sedan explodera i refrängen med energi och eufori. Låten i sig handlar om de saker i livet som betyder mest för en. Det gjorde även låten i sig då Ensamlandet spelat in sin första musikvideo till den. En video som regisserats av Emil Norlander och du kan se resultatet här nedan.

Nordiska Favoriter

”För mig var det centralt att inte enbart bygga en video på ren performance, där jag som artist framför verket i rörlig bild. Jag ville berätta mer. Något som tränger djupare ner i en människas existens och historia. Videon innehåller symboliska värden med utdrag från mitt liv. Men det finns fler utgångar där betraktaren själv avgör destinationen. Det kom intuitivt, att är det någon gång jag ska göra en musikvideo, så är det nu. Jag är väldigt glad över att jag lyssnade på det.”

Ensamlandet släpper EP:n Eufori, maktlöshet och allting däremellan den 17 juni och planerar en releasefest med premiärspelning senare i sommar.
Inför den kan du här ladda med den nya singeln.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011