Kärleken till Roxette kommer för alltid leva kvar i våra svenska hjärtan. Många trodde nog att historien skulle ta slut efter Marie Fredrikssons bortgång. Men efter många om och men har Per Gessle bestämt sig för att arvet ska leva vidare. Med en önskan att hylla allt vad duon står för, har Gessle samlat det gamla livebandet som tillsammans skapar PG Roxette.

DOLBY ATMOS

En helt ny spännande form bereder en väg för ett mer lekfullt sound där Gessle med stor respekt väljer att inte ersatta Marie Fredrikssons röst. Först ut av en rad singlar är The loneliest girl in the world. Mycket synth blandas med hookig melodi och den euforisk energi av att Roxette är ständigt i rummet. På den kommande plattan Pop-up Dynamo har Gessle strävat efter att skriva ett syskonalbum till till bland annat Look Sharp.

På tillhörande musikvideo får vi även där en stor hommage till duon som för tankarna till Dressed for success. I dryga tre minuter tar Gessle med oss till 1988. Vackert och nostalgiskt. Vad tycker ni om detta nya kapitel för Roxette? Har Gessle lyckats?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011