Vem har inte blivit nobbad? Det är i alla fall det som Matt Sands sjunger om på singeln Zombie. Där han känner sig lite mindre mänsklig efter att ha blivit bortkastad av den han hade ett gott öga för och helt enkelt såg sig själv som en levande död. Lekfull känsla bjuds det på medan artisten fortsätter att vandra omkring i sökandet efter kärleken på denna singer-songwriterlåt.

DOLBY ATMOS

Matt Sands själv kommer från Kalifornien i USA och har gjort sig ett namn som låtskrivare. Men i år har han även börjat fokusera på sig själv och släpper egen musik där han hittat inspiration från akter som John Mayer, Ben Folds, AJR och Weezer. Tre låtar har det blivit än så länge och du hör den senaste av dem här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011