Den amerikanska artisten Zach Hood är här med den emotionella poplåten Lonely isn’t the word for this. En låte där den unge generation z-artisten beskriver känslan av total tomhet efter ett uppbrott och den enorma saknaden efter den andre personen. Det är många känslor som den 20-årige artisten spelar ut och han gör det riktigt bra. Det liksom bubblar hela tiden i låten, utan att explodera. Snygg frustration i sångform, skulle man kunna säga.

Popmuzik Podcast

Om låten berättar Zach:

”Den här låten beskriver känslan av total tomhet i kölvattnet av att sakna någon. Du känner dig inte bara ensam, deprimerad och hopplös; du känner de extrema ändarna av alla dessa närliggande känslor till en punkt där du nästan inte känner någonting. Det är en ny känsla för mig i låten, så för att visa hur illa det verkligen är och hur mycket av den känslan som är knuten till den här tjejen, säger jag att jag ”skulle inte önska det på någon, inte ens dig.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011