Läcker mörk pop bjuder artisten Fleur Rouge oss på när hon här släpper singeln Cold feet. Med läckra synthar och mörka beats skapar artisten ett futuristiskt sound som borde passa de flesta lyssnare här i bloggen. Låten i sig handlar om den känslomässiga otillgänglighet som kommer med den tid vi lever i där alla längtar efter bekräftelse från likes och innehållslös kärlek. En snygg känga till oss alla, och med det en läcker poplåt för tiden vi lever i.

Dolby Atmos

Cold feet är tagen från Fleur Rouges kommande EP What Makes You Think I Care? Du bör absolut inte missa resultatet som du hör här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.