Den irländska trion True Tides är här aktuella med den härligt medryckande singeln Beating heart. En skönt 80-talsdoftande poplåt med gospelkör och upplyftande arrangemang. Låten i sig är en hyllning till vänner som vågar säga till när det behövs och dra ner dig på jorden när du försvinner iväg.

Favoriter Apple Music

Sångaren Cian i bandet berättar:

”Jag kämpar ofta med min OCD och kan gå vilse i mina tvångstankar, oavsett om det är musikskapande eller mina egna tankar som kan vara väldigt isolerande. För mig är den här låten en hyllning till de människor som påminner mig om vad som verkligen betyder något; mänsklig anknytning.”

Så rycks med av denna hyllning till vänskap och vänner tillsammans med True Tides. Det är definitivt en låt som kommer göra din dag bättre.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.