Den irländska trion True Tides är här aktuella med den härligt medryckande singeln Beating heart. En skönt 80-talsdoftande poplåt med gospelkör och upplyftande arrangemang. Låten i sig är en hyllning till vänner som vågar säga till när det behövs och dra ner dig på jorden när du försvinner iväg.

Dolby Atmos

Sångaren Cian i bandet berättar:

”Jag kämpar ofta med min OCD och kan gå vilse i mina tvångstankar, oavsett om det är musikskapande eller mina egna tankar som kan vara väldigt isolerande. För mig är den här låten en hyllning till de människor som påminner mig om vad som verkligen betyder något; mänsklig anknytning.”

Så rycks med av denna hyllning till vänskap och vänner tillsammans med True Tides. Det är definitivt en låt som kommer göra din dag bättre.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.