Jonathan Suarez är lo-fi indierockaren från Kalifornien som intresserade sig för musik efter ett tragiskt dödsfall i familjen. På nysläppta EPn Psycho målar han brett över hela känslopaletten. 

Svensk Pop

Den här EP:n var min chans att vara ärlig mot mig själv och mot de människor som kanske lyssnar. Jag ville diskutera saker som de verkligen var och inte hur jag ville att de skulle vara.” 

Small Town

Trots att sångaren nyligen började spela gitarr och skriva låtar lyckas han rama in en hjärtskärande och uppriktig samling låtar som visar på beundransvärd sårbarhet. Min favoritlåt är Methadone.

”Jag trodde att jag skulle vara mentalt frisk, lycklig och jag trodde att jag skulle bli en bra person. Det kändes som att jag kom till ett slags vägskäl där jag kunde välja att antingen kunde försöka lura mig själv och människorna omkring mig, eller att börja vara ärlig.”

Small Town

Du hör EP:n här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.