Jonathan Suarez är lo-fi indierockaren från Kalifornien som intresserade sig för musik efter ett tragiskt dödsfall i familjen. På nysläppta EPn Psycho målar han brett över hela känslopaletten. 

DOLBY ATMOS

Den här EP:n var min chans att vara ärlig mot mig själv och mot de människor som kanske lyssnar. Jag ville diskutera saker som de verkligen var och inte hur jag ville att de skulle vara.” 

Small Town

Trots att sångaren nyligen började spela gitarr och skriva låtar lyckas han rama in en hjärtskärande och uppriktig samling låtar som visar på beundransvärd sårbarhet. Min favoritlåt är Methadone.

”Jag trodde att jag skulle vara mentalt frisk, lycklig och jag trodde att jag skulle bli en bra person. Det kändes som att jag kom till ett slags vägskäl där jag kunde välja att antingen kunde försöka lura mig själv och människorna omkring mig, eller att börja vara ärlig.”

Small Town

Du hör EP:n här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011