Duon Tree Giants från USA ger oss här singeln Better together. En härligt upplyftande poplåt med fet produktion och en episk refräng som garanterat kommer att få dig på bästa humöret.
Låten i sig är en påminnelse till oss själva att vi som människor är bättre än det vi visat upp senaste åren med de politiska klyftorna som sliter oss samman och nu ett stort krig. Men vi har också visat att vi tillsammans kan göra förändring och förbättringar.

KMR Studios

Daniel Chrisman i duon berättar:

”Det som verkligen väckte känslor hos oss – som ledde till att vi skrev Better together – var att bevittna de oundvikliga, vackra effekterna av enighet bland människor – särskilt under desperata omständigheter. Det är vår genuina förhoppning att demonstrationen av mänskligheten som går samman för att ta hand om varandra i mörka tider kommer att uppmuntra oss alla att se att livet verkligen kommer att bli bättre om vi helt enkelt ser upp till varandra, även när vi är mindre bullriga tider som dessa.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.