Duon Tree Giants från USA ger oss här singeln Better together. En härligt upplyftande poplåt med fet produktion och en episk refräng som garanterat kommer att få dig på bästa humöret.
Låten i sig är en påminnelse till oss själva att vi som människor är bättre än det vi visat upp senaste åren med de politiska klyftorna som sliter oss samman och nu ett stort krig. Men vi har också visat att vi tillsammans kan göra förändring och förbättringar.

Favoriter Apple Music

Daniel Chrisman i duon berättar:

”Det som verkligen väckte känslor hos oss – som ledde till att vi skrev Better together – var att bevittna de oundvikliga, vackra effekterna av enighet bland människor – särskilt under desperata omständigheter. Det är vår genuina förhoppning att demonstrationen av mänskligheten som går samman för att ta hand om varandra i mörka tider kommer att uppmuntra oss alla att se att livet verkligen kommer att bli bättre om vi helt enkelt ser upp till varandra, även när vi är mindre bullriga tider som dessa.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011