Efter att ha släppt det mörka och gripande albumet Broken, där Sjana Rut öppnar upp om de sexuella övergrepp hon utsatts för som barn, är hon nu på gång med uppföljaren. Det nya albumet heter Unbreakable och släpps den 17:e Juni. Från det kan du här lyssna på singeln You will never have me. Singeln handlar om hur mycket du än kan såra personen, kommer du aldrig att få deras själ och ande.

Apple Music

You will never have me skrevs faktiskt i samband med första albumet, men den mer upplyftande känslan i låten fick Sjana att välja bort låten till den plattan.

”Jag kände att låten inte passade på Broken, eftersom den delen av albumet inte är tänkt att representera självförtroende, den speglar den tunga och mörka sidan av resan där jag är trasig. Även om den här låten representerar styrka, tar tillbaka kontrollen över ditt liv och kliver in i din makt.”

Produktionen har definitivt ett mörker och vemod över sig, vilket absolut speglas i texten. Men den har ett driv som känns starkare och mer upplyftande medan den bygger upp en känsla av självförtroende efter den traumatiska upplevelsen.

”Jag äger mig själv trots vad jag gick igenom. Jag kände att en del av mig hade tagits ifrån mig och jag kände att jag aldrig skulle bli hel igen. Genom åren har jag ibland känt denna tomhet. Det är inte lätt men du kan driva igenom de svåraste situationerna, du ska aldrig underskatta dig själv eller din styrka. Idén med låten och innebörden var delvis inspirerad av vad Gandhi sa om hur de aldrig skulle fängsla hans sinne. Jag blev väldigt känslosam eftersom jag på mitt eget sätt relaterade till det. Jag kan ta tillbaka strömmen. Temat för albumet är reinkarnation, inte i bokstavlig mening, utan på ett konstnärligt och andligt sätt.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.